четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Ваксини? Не, благодаря! Аз вземам добавки!


Много хора днес си правят ваксини. И огромен процент от тях боледуват, ВЪПРЕКИ (или може би, ПОРАДИ) тези ваксини. Но една друга, огромна група от хора, не се разболява, понеже са укрепили имунната си система предварително.

Какво ще кажеш, ако не е нужно да вкарваш в тялото си мъртви или полуживи микроорганизми, за да караш своя организъм да си изгражда имунитет срещу тях? Защото тези, които ще се появят, все се оказва, че са мутирали и не са същите, които си приемал.

Има добри и естествени начини да усилиш своята имунна система, съсипана от лошия въздух, храна и вода, които приемаме. А и поради високото ниво на стрес, в който постоянно живеем.

Ето няколко предложения: 

Лиму Плюс - натурална напитка с Фукойдан (извлек от морски водорасли), Алое Вера, зелен чай и руски адаптогени. Многократно усилва възможността на организма да се справи със стреса, да изхвърли токсини, да укрепи имунитета си и да се справи с предизвикателствата на ежедневието. Повече от 99 приложения и ефекти. Горещо препоръчваме! (Made in USA)

Алое Вера - повече от 300 активни съставки и широко приложение. Действа чудесно върху имунната система, стомаха и храносмилането. (Made in Germany)

Хрущял от акула VitaMune - силна имунна стимулация и помощ за регенерация на тъкани. (Made in USA)

Мултивитамини VitaOne - пакетче витамини, концентрирани храни и антиоксиданти, които снабдяват организма ти с ВСИЧКО НЕОБХОДИМО за деня. (Made in USA)


Коластра - силен имуностимулант, а и естествен антибиотик - много хора приемат коластра дори след като са се разболели и много бързо се справят с болестта. (Made in Germany)

Ако желаеш повече информация, свържи се с нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар